flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення громадянам які знаходяться на окуповані території України, Наумова Володимира Вікторовича

23 серпня 2024, 14:35

Оголошення про ухвалення судових рішень, громадянам яким не можливо надіслати поштову кореспонденцію, в тому числі адресовану одержувачам в окуповані території України
Справа № 690/508/23
Провадження № 2/694/513/23
 
Звенигородський районний суд Черкаської області повідомляє заінтересовану особу Наумова Володимира Вікторовича , про те, що у справі № 694/1447/24 за заявою Карлової Олени Леонідівни представник заявника: адвокат Токар Ольга Михайлівна, заінтересована особа: Ватутінська міська рада, адреса електронної пошти: vatmiskrada@ukr.net) про встановлення факту, що має юридичне значення,
20.08.2024 суддею Звенигородського районного суду Сакун Д.І. винесено ухвалу про залучення заінтересованих осіб Наумова Володимира Вікторовича та Наумова Владислава Вікторовича .

Судове засідання призначено на 01.10.2024року на 10 год. 30 хв.


Встановити заінтересованим особам строк п`ятнадцять днів з дня оприлюднення їй цієї ухвали, протягом якого вони мають право подати суду пояснення на заяву.
Роз’яснено учасникам справи право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду та наявність у суді відповідної технічної можливості, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов’язковою. Заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення учасник справи подає суду не пізніше ніж за п’ять днів до судового засідання з одночасним надісланням копії заяви в той самий строк іншим учасникам справи ( ст. 212 ЦПК України).
Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається https://pp.ck.court.gov.ua.
Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення. 

 

З повагою,
Суддя Звенигородського
районного суду                                                          Д.І. Сакун