flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Другий загальнонаціональний форум «НЕЗАЛЕЖНІ СУДИ ТА ВІЛЬНІ ЗМІ: РОЗШИРЕННЯ МОЖЛИВОСТЕЙ СПІВПРАЦІ»

13 червня 2018, 09:41

Другий загальнонаціональний форум

«НЕЗАЛЕЖНІ СУДИ ТА ВІЛЬНІ ЗМІ: РОЗШИРЕННЯ МОЖЛИВОСТЕЙ СПІВПРАЦІ»

 

      26 червня 2018 року у м. Києві проводиться Другий загальнонаціональний форум "Незалежні суди та вільні ЗМІ: розширення можливостей співпраці".

      У приміщенні Апеляційного суду Черкаської області за адресою: вул. Верхня Горова,29 м. Черкаси з 9:00-18:00 у режимі відеоконференцзв’язку буде проведено регіональний форум за участю суддів-спікерів, прес-секретарів судів, представників регіональних ЗМІ.

      Зворотній зв'язок з форумом у м. Києві відбуватиметься через чат. Учасники регіональних форумів зможуть подавати коментарі та запитання до панелей та дискусій, які будуть озвучуватися під час обговорення у м. Києві.

Головні питання форуму:

  • Розширення можливостей співпраці: чого потребують суди від ЗМІ? Як суду побудувати імідж через комунікацію з пресою?
  • Розширення можливостей співпраці: чого потребують ЗМІ від судів? Висвітлення судових процесів у ЗМІ: як протидіяти маніпуляціям та стереотипам?
  • Розширення можливостей співпраці: міжнародний досвід. Презентація політики взаємодії судів та ЗМІ в Новій Шотландії, Канаді.
  • Суди і ЗМІ: соцпроект. Судове телебачення як інновація. Можливості та переваги створення власного телевізійного продукту на прикладі експериментальної телестудії Апеляційного суду Хмельницької області. Просвітницький проект «Про суд». Судовий репортаж: труднощі професії.

 

      Запрошуємо представників регіональних ЗМІ  взяти участь у заході.