flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спростування інформації щодо розгляду матеріалів про обрання міри запобіжного заходу

27 травня 2021, 14:29

Спростування інформації опублікованої у мережі Інтернет щодо розгляду матеріалів про обрання міри запобіжного заходу слідчим суддею  Звенигородського райсуду Черкаської області .

     Інтернет  видання «Вісті Черкащини» на своєму офіційному сайті(https://viche.ck.ua/) було опубліковано інформацію, що  затриманого СБУшниками «авторитета» Звенигородський районний суд відпустив додому (мовою оригінала), яка невірно відображає фактичні дані в зв’язку з чим подана інформація невірно сприймається  користувачами мережі Інтернет.

Звенигородський районний суд Черкаської області повідомляє, подання слідчих органів щодо обрання міри запобіжного заходу особі яка підозрюється у скоєнні злочину про яку йдеться мова у статті, слідчим суддею Звенигородського районного суду Черкаської області  не обиралася.

Журналіст для подання достовірної інформації  повинен завжди перевіряти будь-який факт у  компетентних джерелах.

Встановлено, що кожен має право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або у інший спосіб – на свій вибір. Однак така інформація повинна поширюватися із дотриманням законодавчих норм про її достовірність та не порочити честь, гідність та ділову репутацію інших осіб.

 

Прес-секретар суду