flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Конкурс дитячих малюнків «Служба судової охорони очима дітей»

01 квітня 2021, 14:39

Протягом 17.03.-25.03.2021 року тривав конкурс дитячих малюнків «Служба судової охорони очима дітей».

Конкурс проводиться з нагоди другої річниці Служби судової охорони та з метою популяризації та створення позитивного іміджу Служби.

У оголошеному конкурсі прийняли участь учні шкіл Черкаської області. Малюнки дітей направлялися  до Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області .

За результатами конкурсу дитячих малюнків  «Служба охорони очима дітей» у віковій  категорії 11-14 років 2 місце зайняла учениця  Звенигородської спеціалізованої школи №3 МРИКОТ ВІКА, яка була нагороджена  почесною грамотою ТУ Служби  судової охорони у Черкаській області та  цінним подарунком.

Також,  учнів даної  школи  Олійник В., Санюк О., Чровенко В., Клименко В., було нагороджено почесними грамотами ТУ Служби  судової охорони у Черкаській області за участь в конкурсі дитячих малюнків, за перемогу у номінації «Приз глядацьких симпатій» .

Нагородження дітей було проведено представником Служби судової охорони та керівником апарату  Звенигородського районного суду та судової охорони Звенигородського районного суду Черкаської області .

01 квітня 2021 року в приміщенні Звенигородського районного суду, організовано виставку учасників конкурсу дитячих малюнків «Служба судової охорони очима дітей».

 

 

 

 

Прес-служба суду