flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Застосування запобіжного заходу - тримання під вартою

15 березня 2021, 12:21

13.03.2021 року  м. Звенигородка

        Звенигородський районний суд Черкаської області, розглянувши у судовому засіданні клопотання слідчого СВ Звенигородського РВП ГУНП в Черкаській області,

про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно: громадянина "А", жителя м. Тальне Звенигородського району Черкаської області,  українця, громадянина України, раніше не судимого, та громадянина "Б", жителя м. Тальне Звенигородського району Черкаської області,  українця, громадянина України, раніше судимого.

        Досудовим розслідуванням встановлено, що 11.03.2021 у невстановлений слідством час громадянин "А" за попередньою змовою та спільно з громадянином "Б", усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх протиправних дій, маючи мету на таємне викрадення чужого майна, прийшли на територію домоволодіння яке розташоване за адресою: м. Тальне Звенигородського району Черкаської області, де, діючи умисно, таємно та цілеспрямовано, шляхом застосування грубої фізичної сили, вчинили злом запераючого пристрою вхідних металевих дверей підвального приміщення літньої кухні, проникли в середину даного приміщення, звідки викрали матеріальні цінності, чим спричинили потерпілому матеріальних збитків.

         Правовою кваліфікацією кримінального правопорушення дій громадянина "А", та громадянина "Б", є ч. 3 ст. 185 КК України -  як таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднана з проникненням у сховище, вчинена повторно за попередньою змовою групою осіб.

 

Керуючись вимогами ст.ст. 132176 178183184194196206372 КПК України.

        Звенигородський районний суд Черкаської області постановив:

клопотання слідчого СВ Звенигородського РВП ГУНП в Черкаській області, про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою – задовольнити.

        Застосувати до громадянина "А", жителя м. Тальне Звенигородського району Черкаської області,  українця, громадянина України, раніше не судимого, та громадянина "Б", жителя м. Тальне Звенигородського району Черкаської області,  українця, громадянина України, раніше судимого - запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в державній установі «Черкаський слідчий ізолятор» строком на 60 діб.



Слідчий суддя Д.І. Сакун