flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся День відкритих дверей

17 жовтня 2012, 11:30

 Підсумки проведеного заходу

           

16 жовтня 2012 року відбувся захід « День відкритих дверей».

Такий захід проводиться вже не вперше з початку існування суду і за ініціативи Української асоціації сприяння розвитку судового адміністрування і Державної судової адміністрації України, на рівні держави.

 «Дню відкритих дверей в суді», передувала клопітка робота (оповіщення, мотивація, збір інформації, наміри, бажання відвідувачів і т.д.).

Суд  відвідали учні10 – 11 класів школи: Звенигородської ЗОШ I-III ступенів Імені Тараса Шевченка.

 Учнів старших класів супроводжували  вчителі, яким теж  було цікаво на заході, і які також розширили своє уявлення  про роль суду в житті суспільства та його роботу.

Під час цього заходу була проведена екскурсія по залах судових засідань та кабінетах суду, ознайомлення присутніх з історією суду, з роботою працівників суду.

І учні і вчителі готувались до даного заходу і були активні.

          За підсумками проведеного заходу перед учнями виступили та відповіли на всі поставлені запитання голова суду, судді, керівник апарату, помічники суддів, старший секретар суду, секретарі судових засідань та інші працівники суду.

Проведено опитування учнів щодо оцінки проведеного заходу, які позитивно відгукнулися про День відкритих дверей та висловили побажання й в подальшому брати участь в подібних заходах.