flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

АНАЛІЗ РОБОТИ СУДУ З ІНФОРМАЦІЙНИМИ ЗАПИТАМИ ВІДПОВІДНО ДО ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО ДОСТУП ДО ПУБЛІЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ» ЗА 1 квартал 2019 року.

09 квітня 2019, 16:13

АНАЛІЗ

РОБОТИ СУДУ З ІНФОРМАЦІЙНИМИ ЗАПИТАМИ

ВІДПОВІДНО ДО ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО ДОСТУП ДО ПУБЛІЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ» ЗА 1 квартал 2019 року.

 

   На виконання пункту 10 статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації» та плану роботи суду на 1 півріччя 2019 року у Звенигородському районному суді Черкаської області проводиться аналіз роботи із запитами на інформацію.

   В результаті вивчення стану розгляду запитів на отримання публічної інформації відповідно до чинного Закону України «Про доступ до публічної інформації»,вбачається, що за 1-ше півріччя 2019 року до Звенигородського районного суду Черкаської області надійшло 3 запити на отримання публічної інформації від громадян.

    Запити, подані в порядку Закону України «Про доступ до публічної інформації» як поштою, так і електронним зв’язком, були зареєстровані у відповідному журналі та розглянуті у строк, що не перевищував 5 днів з дня отримання запиту.

    Два запити що надійшли до суду  становлять звернення з питань отримання інформації щодо  кількості співробітників суду. Один запит стосується  інформації щодо майна, доходів і зобов’язань фінансового характеру щодо конкретного судді.

    На всі запити вчасно було надано відповіді та роз’яснення.

   За результатами розгляду вказаних запитів було:

– 2 запити задоволено та надано запитувану інформацію з

    необхідними роз’ясненнями;

  • на один запит було надано відмову з роз’ясненням, що суд не володіє запитуваною інформацією але вона  є відкритою і ознайомитися з нею можна  з відкритих джерел.

   Відповіді на вказані запити були надані в письмовій формі та направлені запитувачам електронною поштою.

     Результати проведеного узагальнення свідчать, що в Звенигородському районному суді Черкаської  області робота із запитами на публічну інформацію, що надходять до суду, ведеться на належному рівні, здійснюється постійний контроль за якістю, своєчасністю та повнотою надання відповідей запитувачам. Відповіді на запити надаються судом своєчасно, є  змістовними, повними, вичерпними та достовірними.

 

 

Заступник керівника  апарату суду                                      Т.В.  Костенко